Snart Nytt År

29 12 2018

Snart nytt år och jag har bestämt mig att än en gång gå med i utmaningen 365 foton 🙂 Under 2019 börjar jag på halvfart 180 foton men får jag upp farten så ändrar jag till 365, vi får se hur det går…Men jag känner mig riktigt taggad. Har inte riktigt haft tid med systemkameran under 2018 men nu ska det bli ändring på det  🙂
Bjuder på en bild för att ”mjuka upp mig” såhär två dagar innan utmaningen startar…


Åtgärder

Information

Ett svar

29 12 2018
Agneta Månzon

Kul att du ska vara med igen! 🙂

Gilla

Tack för din respons och omtanke :) /Anki

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: