160. Kylslaget (22/180)

21 01 2019

Det var kylslaget idag på morgonen, -27°C  när jag gick ut för att fota blodmånen. Av resultatet att döma hade både jag och kameran problem med kylan  🙂  Nåja, färgen på månen blev rättvis men skärpan finnas att jobba på. Tyckte jag hade fin skärpa när jag zoomade in i kameran, tror att stativet rört sig, och det är på alla foton jag tog 😦  fotade  Supermånen jan 2018 och det gick bättre med skärpan då.


Åtgärder

Information

4 responses

21 01 2019
Agneta Månzon

Du fick i alla fall se den. Här var det snö, så det blev ingen bild. Härlig färg och snyggt med trädet med rimfrost. 🙂

Gilla

21 01 2019
Annes 365 foton

Det är inte det lättaste att fånga månen! Själv såg jag den från bilrutan på väg till jobbet, inte direkt fotoläge (särskilt som jag kör) men det kommer nog fler tillfällen gissar jag 🙂

Gilla

21 01 2019
evacarolasvensson

Ja det var kallt att fota idag. Fin färg på den, jag har ett reglage på mitt stativ jag inte trodde skulle gå att flytta på japp det gick..trist på bilderna mina .kolla att inte du med har ett sånt för då far skärpan..,

Gilla

22 01 2019
Helena

Fin färg på månen. Det är svårt att fotografera när det är så kallt. Men vi hade tur att det var klart väder.

Gilla

Tack för din respons och omtanke :) /Anki

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: